Gästforum

 


Jag rekommenderar varmt Åsas kurs i medial utveckling och healing. Jag har själv gått både på mediala konsultationer samt kurser i medial utveckling och alltid känt mig nöjd. Åsa har varit pricksäker i sina förutsägelser och gett en vägledning som stöttat det själsliga växandet och min personliga utveckling. Just nu är jag med i den mediala utvecklingscirkeln där vi träffas regelbundet för att fila på våra färdigheter. Förutom att vi har fantastiskt roligt tillsammans så har cirkeln hjälpt mig att ”landa” i min andlighet och komma över min rädsla för mina förmågor och upplevelser.

Tack Åsa, för att du dök upp i mitt liv precis då jag behövde din hjälp som mest!

Maria. N

Maria. N (2013-05-08)Jag har varit till Åsa 4 gånger totalt, en gång med min mamma och en gång med min man på privata sittningar och 2 gånger på healing.
Det har varit jättebra och vi har alltid blivit jättebra bemött av Åsa, hon är jättetrevlig och utstrålar sådant lugn och så mycket positivitet.
Första gången jag var där med min mamma fick hon kontakt med min mormor som gick bort för snart 20 år sedan, och det var helt obeskrivligt, jag har saknat min mormor så mycket så att få ett budskap och många många tips och råd från henne var väldigt uppskattat. Andra gången fick hon kontakt med min mans farfar och min mormor fanns med i bakgrunden också.
Det första besöket hos Åsa är det som har påverkat mig mest, inte bara för att jag fick ett budskap från min mormor, utan för att jag mådde så bra efteråt. Jag har väldigt mycket problem med min mage, kan inte äta nånting som inte är laktosfritt, inte nån sorts lök, även grönsaker tål jag inte så bra och en hel del andra saker. Och efter det första besöket så var jag jättebra i min mage. Jag kunde äta glass och dricka mjölk och äta rätter med lök i utan problem och utan att behöva köpa dyr laktosfri mjölk. Jag fick då svaret från Åsa att andra sidan gav mig healing. Så jag tänkte att ja är det så bra och att jag blir så bra utav det så ska jag testa det, så jag gick till Åsa och hon fick ge mig healing, och jag mådde jättebra efteråt. Nu har jag i Januari varit till Åsa och fått healing igen, och efter att ha haft värk i min häl sedan sommaren 2012 så har den blivit mycket bättre. Jag kan gå ut och gå långa sträckor utan att få speciellt mycket ont. Känns jätteskönt. Och min mage som började krångla igen i oktober förra året är återigen mycket bättre. Så nu kan jag se fram emot att få äta glass till sommaren igen. Healing är helt klart nåt som jag rekommenderar om nån inte provat det, det har hjälpt mig väldigt mycket. Samt att jag kan röra på mig mer nu när hälen är bättre. Och så det att jag alltid fått ett så bra mottagande och bemötande, det är ett plus i kanten.
Tack för all hjälp Åsa. Med varma hälsningar från Linda.
Linda (2013-01-31)Ett varmt och innerligt TACK för en fantastisk höst tillsammans med dig! Det är tack vare dig som jag hela tiden utvecklas - ditt stöd är ovärderligt!

Jag ser fram emot en mycket spännande vår!

Kramalin
Malin Harju (2013-01-20)Tack ännu en gång Åsa för hjälpen. Jag har kännt mig helt slut efter massor av förkylningar + annat skräp. Har fått andlig healing några gånger av Åsa och är mycket piggare nu. Tack till dig och änglarna som hjälper dig!
Kramar Anneli
Anneli Merikanto (2012-08-31)Tack fina Åsa!
Malin (2012-02-02)Tack Åsa för att du gav dig tid att hjälpa vår famlilj. Vilken upplevelse! Allt är nu lungt å stilla här hemma.
Många kramar till dig från Ulrica och ungdommarna.
Ulrica Renlund (2011-12-10)Tack för en härlig "cirkelkväll"!
Du och mina övriga vänner hade en läkande
effekt på mej som jag såå behövde!
Stor varm kram
RMA
RosMarie (2011-11-23)Vilket bra reportage om Dej i Tidningen Nära!
Kram RM
RosMarie (2011-10-18)Hallå!
Ville bara tacka för vägledningen igår, många bra tankeställare från nära och otroligt kära personer från andra sidan, kändes väldigt bra efteråt. Vi ses på cirkeln för vidare utveckling! Kramar Carro
Carro (2011-10-07)Hej i kvällen!
Tack för vägledningen som jag fick idag!Mina nära och kära som genom dej ger mej uppmuntran och stöd på min vandring i denna spännande värld och råd som gäller här och nu!
Tack för ditt stöd och din värme!
Kram
RosMarie
RosMarie Andersson (2011-09-29)Känns fortfarande så bra sedan jag gick från dig, och din kontakt med mitt andliga team igår. Fick mycket information i våras, när jag gjorde samma sak. Och nu denna gång, ännu mer förklarat för mig och kan jobba vidare med mig själv. Detta rekommenderar jag till alla som vill komma framåt, men inte vet hur.
Caroline Lindgren (2011-09-07)God kväll, Åsa.

Är fortfarande alldeles varm och avslappnad i magen sedan vår träff i eftermiddags. Allt var och kändes rätt.

Bara så du vet ;-)
/P
Pernilla (2011-02-17)Tack för din ovärdeliga hjälp. Tack för att du finns när jag behöver det.
Lilian Lundin (2010-11-12)Jag har haft turen att träffa Åsa till en privat sittning samt över tf vid 2 tillfällen.alla gångerna har jag upplevt Åsa som lugn och saklig,jag kan nämligen vara lite "ivrig".
Vivianne Holm (2010-09-17)Jag har sökt många alternativa behandlingsformer under årens lopp utan nämnvärt resultat.
Hos dig fick/får jag resonansterapi, den är otroligt verksam på det mest fantastiska sätt...

Dessutom har du ett mycket professionelt sätt att möta dina medmänniskor.
Tack min vän!
A-M (2010-08-29)Tack för fin session och bra samtal! hoppas vi kan ses och du får vara kanal för fler människor.....stor
varm kram Monica
monica eriksson (2010-07-12)Tack Åsa!
Den här seansen fick mig verkligen på fall, det blev en fantastisk upplevelse. Seansen har fått mig att tro på ett liv på andra sidan på riktigt, nu tvekar jag inte.

Tack kram Marita
Marita (2010-05-28)Åsa! Tack för en otroligt givande seans som ställde allt på sin spets! Jag är fortfarande omtumlad & chockad med finner mig i att bara vara i flödet och försöka jorda mig.

Jag ser med glädje fram emot steg 1 till hösten då jag är övertygad om att jag kommer att fortsätta den inre resa som påbörjades igår.

Tills dess, lycka, hälsa & välgång!

Varma kramar!
Malin Harju (2010-04-01)Ville bara tacka för att du finns där under den långa resan.
Fredrik N (2010-03-03)Hej Åsa
Tack att jag få ha dig som min allra bästa vän och kompis. Jag är så glad som kan få vara med på din kurs och ta del av dina kunskaper, skall du veta.
Jag skulle kunna skriva hur mycket superlativa som helst, men .... (då kanske det där ”egot” börjar visa sig)(hi,hi).

Kram på dig


eivor (2010-02-21)Hej Åsa.

Trevligt möte vi hade över en kopp med goda vänner samt en och annan andesjäl....
Kommer och hälsar på efter nyåret. Hoppas du kryar på din rygg.

Ha en fin jul / Agneta
Agneta Strandberg (2009-12-22)Tack Åsa att du orkar lyssna på oss "tvivlare". Underbart upplevelse på ditt kurs.Nu orkar jag gå mot nya "vindar".Du orkar lyssna och ge råd till oss som kämpar i motvind. Tack för ditt otroliga intresse att hjälpa oss i andarnas värld.Du har hjälpt mej så mycket.Du har tålamod du har kärlek att ge till oss alla.
Kram på dig!
Anneli
anneli merikanto (2009-11-19)Under och efter min telefonsittning med Åsa kunde jag bara konstatera att hon jobbar utifrån äkta, sann ren energier. Hon fick kontakt med en person, som jag vet har/hade mycket speciell energi. Hon plockade upp en exakt beskrivning utifrån slutskedet i den här personens liv. Jag kan tillägga att jag inte var där, jag har bara fått höra omständigheterna kring personens bortgång. Detta gjorde att jag snabbt kunde avgöra vem hon hade kontakt med. Med ett lugnt och professionellt sätt tolkade hon informationen som skulle fram till mig. Det var mycket mycket viktig information för mig i min strävan på min livsväg. – Ann-Britt
Ann-Britt Cederwall (2009-08-25)Jag såg Åsas annons i 7:n. Bokade tid för sittning.
Den var mycket givande. Bokade mej till kursen också. Har inte ångrat det. Känslan att jag kan inget, klarar inte av något, minskade med tiden. Åsas lugna hjälp och råd gav en kick för självförtroendet. Kurskamraterna var underbara. Vi hade många trevliga stunder tillsammans.

Ser fram emot nästa kurs. Andliga healingen kändes intressant. Den andra gången jag var hos Åsa,upplevde jag en otrolig glädje, som påverkade mej.Jag ville bara skratta och dansa. Helt ny livsglädje som jag hade inte upplevt på länge.(Den finns kvar)Jag har fått så mycket av healingen hos Åsa. Jag rekommenderar det. Tack Åsa för all hjälp!
Anneli Merikanto (2009-04-29)Jag vill tacka dej Åsa för en otroligt givande kurs i Intuition och medvetenhet. Mitt ego fick sej en spark i baken och blev sedd för vad den är. Jag har vuxit som människa och det är tack vare dej!
Sedan har alla stunder med healing och privata sittningar hjälpt mej framåt på en massa sätt. Bara att få kontakt med min pappa var en underbar upplevelse.
Du är bäst!!!
Carin Hörnfeldt (2009-04-28)Jag är väldigt tacksam att du kom och bekräftade att det som jag hade känt var sant,det var skönt att veta.
tack för att du finns!!

kram:
Jenny ( Annikas dotter) (2008-07-03)Åsa,
Jag är så tacksam att du har börjat med kurser i Örnsköldsvik. Dina kurser har hjälpt
mig att lita mera på min intuition och komma förbi mina inre rädslor och börja lita på
min kontakt med andevärlden. Tack för att du finns.
Kram
Vibeke (2008-06-12)Jag har fått förmånen att följa din utveckling och nu har du styrkan och förmågan att förmedla
till andra vad din egen resa lärt dig. Du har alltid varit en inspirationskälla för mig. Jag har tagit
del av dina kunskaper både som medium och som kursledare och det har varit en ovärderlig hjälp
för mig på min egen livsväg, full av utmaningar.

Jag kan bara tacka dig och hoppas att fler upptäcker vilket stöd de kan få av dig och
ditt ”team” när de själva antar utmaningen - att utveckla sin inre potential.
Anita (2008-05-23)Jag har länge sökt efter en väg till inre harmoni och styrka. Den här kursen med tillhörande
bok tror jag kommer att hjälpa mig dit jag vill komma. Jag har en bit kvar men jag har i alla
fall hittat medlet, så nu är det bara att vandra.
Liselott (2008-05-15)Hej Åsa!

Tack för en fantastisk änglakanalisering som verkligen var mitt i prick och bekräftade för mig precis det som jag behövde höra!!! :)

Kan varmt rekommendera Åsa!!!

Conny
Conny Lundberg (10/13/2014)Design: Norrwebb  |  Drift & Produktion: Wikinggruppen